Hätämerkinantoharjoitus maaliskuussa

11.2.2015

Lahden Purjehdusseura järjestää yhdessä Lahden Järvipelastajien ja Lahden Navigaatioseuran kanssa hätämerkinantoharjoituksen Lahden Myllysaaressa lauantaina 21.3.2015 kello 12 alkaen.

Jokainen ammuntaan osallistuva tuo mukanaan omat hätämerkinantovälineet. Harjoituksessa sallitut välineet ovat punaiset hätäraketit ja käsisoihdut sekä oranssit merkkisavut. Kaikkien hätämerkinantovälineiden päiväyksien tulee olla vuodelta 2008 tai tätä uudempia. Vanhempia raketteja, soihtuja ja savuja ei harjoituksessa saa käyttää. Välineet tarkastetaan ennen ammuntoja.

Harjoituksen yhteydessä ei kerätä vanhentuneita hätämerkinantovälineitä. Tapahtumaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on kaikille avoin sekä maksuton. Turvallisuussyistä ammuntaan voivat osallistua vain täysi-ikäiset.

Lisätietoa: Lahden Purjehdusseura, Matti Laaksonen puh. 0500 933 190 tai

Lahden Järvipelastajat, Vesa Kilpinen puh. 040 510 4650