Kilpailukeskuksena toimii LPS:n kotisatama Myllysaari.
LPS:n veneille mm 2 luokkavoittoa ja kokonaiskisan 5. sija
Kiitos kaikille palautetta antaneille. Arvonta osui tällä kertaa Jukka Puustisen kohdalle, onneksi olkoon Jukka! Iloista kesää!
Lahden Purjehdusseuran väki kokoontui perinteiselle Lohisopalle Ykskoivuun lauantaina 8. heinäkuuta. Paikalle saapui noin 50 venettä ja reilut sata seuralaista.
Saimme PHLU:n Startti Duuniin hankkeen rahoituksella kesätyöntekijän avuksi toimistoon. Toimintasihteeri aloittaa kesäloman 17.7.
Myllysaaresta on tullut ilmoitusta, että kova tuuli on aiheuttanut veneiden hakkaamista naapuriveneisiin, ainakin paikka nro 23 kohdalla.
Tehin Purjehdusseura järjestää 14.-16.7., Päijätsalon purjehdus on EPR:n osakilpailu.
Etelä-Päijänne Rankingin avauskilpailu Hökkä Race purjehdittiin lauantaina 17.6 vaihtelevissa tuuliolosuhteissa. Kesäisen lämmin ja heikkotuulinen sää keräsi starttilinjalle Hökän saarille 13 venekuntaa.
Uusi kiuas asennettu keskiviikkona 14.6.
Tästä voit lukea nettiversiona!