Junioritoiminta

Tule purjehtimaan!

• Viikkoharjoituksissa opit purjehduksen ja vesillä liikkumisen perustaidot kavereiden kanssa hauskaa pitäen.

• Purjehduskoulussa opit purjehtimisen perusteet lyhyen kurssin aikana mukavalla ja turvallisella tavalla.

• Naumin purjehdusleiri on aktiivisen toiminnan ja yhdessä tekemisen kesäleiri. Ilmoittaudu mukaan!

• Kilpailemisesta kiinostuneille tarjoamme oman valmennusryhmän, jolle rakennetaan kausittain kilpailuohjelma.

• Keskiviikkokilpailuihin ovat kaikki juniorit ja vanhemmat tervetulleita.

Jäseneksi!

Alkeiskursseille, leireille ja viikkoharjoituksiin osallistuvat saavat seuran juniorijäsenyyden saman kauden loppuun maksutta. Jos et halua jatkaa jäsenyyttä seuraavana vuonna, muistathan ystävällisesti ilmoittaa tästä seuran toimistoon!

"Purjehdusharrastuksen aloittaminen on Lahdessa tehty mahdollisimman helpoksi junnuille; seura tarjoaa opastuksen, pelastusliivit ja veneen. Riittää, kun päällä on sään kestävät vehkeet".