Yhteistyö

Tausta

Seuralla on jäseniä reilu 700, joista junioreita lähes 200. Seuran junioritoiminnalla on pitkät perinteet vuodesta 1957 lähtien ja tästä ansiokkaasta nuorisotyöstä olemme saaneet tunnustuksena Nuori Suomi ry:n sinetin. Tarkoituksenamme on herättää, edistää ja tukea veneilyharrastusta.

Haasteellisista taloudellisista ajoista huolimatta, toivomme pystyvämme ylläpitämään laadukkaan ja monipuolisen toiminnan erilaisten tukien sekä yhteistyön avulla.

Yhteistyökumppaneita varten on kolme eri tasoa, jotta jokainen voi mahdollisuuksiensa mukaan tukea lasten ja nuorten hyvinvointia ja edistää harrastusmahdollisuuksia sekä liikunnallista elämän tapaa. Räätälöimme yhteistyöpaketit aina tapauskohtaisesti.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä lps@lahdenpurjehdusseura.fi

Yhteistyöpaketit

PDF-tiedostoLahden Purjehdusseura ry 2016.pdf (1.4 MB)