Lahden Purjehdusseuran edustajat menestyivät erinomaisesti viikonlopun purjehduskilpailuissa. Seuran edustajat voittivat SM-kultaa H-veneluokassa sekä nappasivat rankingvoiton optimistijollissa ja 3. sijan Zoom8-luokassa.
Lahden Purjehdusseuran järjestämä Casseli Race avaa kilpailukauden Vesijärvellä 23.–24.5. Kilpailu avaa virallisen ranking-sarjan viidelle eri veneluokalle. Vanhojen tuttujen H-vene-, 505-, Vikla- ja Lightning-luokkien lisäksi viimevuotiseen tapaan mukana on Melges24- luokka. Uutena lajina lauantaina kisattiin SUP-lautakilpailu.
Lahden Purjehdusseuran järjestämä Casseli Race avaa kilpailukauden Vesijärvellä 23.–24.5. Kilpailu avaa virallisen ranking-sarjan viidelle eri veneluokalle. Vanhojen tuttujen H-vene-, 505-, Vikla- ja Lightning-luokkien lisäksi viimevuotiseen tapaan mukana on Melges24- luokka. Uutena lajina kisattiin SUP-lautakilpailu.
Ykskoivussa polttopuut ovat vähissä. Hökän saarten välinen silta on pois paikoiltaan.
Toimisto muuttaa tänään Myllysaareen. Toimiston aukioloajat jatkuvat normaalisti: ma-ti 10-16, ke 9-17, to-pe suljettu. Hyvää kesän alkua!
Kaikki mukaan!