Pe 6.6.2014 Purjehdusseuran toimisto muuttaa Myllysaareen. Kaikki toimistossa asiointi tehdään maanantaista 9.6. alkaen siellä. Tervetuloa! Terveisin, Helenat
Myllysaaressa ti 3.6. klo 18:00 alkaen suunnitellaan tulevaa Naumin leiriä. Tervetuloa!
Lahden Purjehdusseuran järjestämän kuuden veneluokan purjehduskilpailun, Casseli Racen toinen kilpailupäivä meni järvellä odotteluksi. Zoom8-luokassa yksi lähtö ehdittiin aloittaa, mutta tuuliolosuhteiden vuoksi kisa keskeytettiin.
Lahden Purjehdusseuran järjestämä Casseli Race avaa kilpailukauden Vesijärvellä 23.–25.5. Kilpailu avaa virallisen ranking-sarjan kuudelle eri veneluokalle. Vanhojen tuttujen H-vene-, 505-, Vikla- ja Lightning-luokkien lisäksi uusina luokkina ovat mukana Melges24- ja Zoom8.
Padasjoen satama / satamayrittäjä tiedottaa uusista jäteastioista ja mastojen poistamisesta.
Mastonnosto tulee järjestää muulla tavoin.
Lahden Purjehdusseura yhteistyössä Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n (SPV), Lahden Järvipelastajien ja Vesisamoilijoiden kanssa järjestävät toistamiseen SailLahti -tapahtuman, joka tarjoaa mahdollisuuden yli 700 koululaiselle tutustua purjehdukseen, veneilyyn ja vesiliikuntaan. Tapahtuma järjestetään Lahden Purjehdusseuran kotisatamassa Myllysaaressa 19.-22.5.2014 ja se huipentuu kaikille avoimeen SailLahti Jatkot -iltaan 22.5.
Ilmoittaudu nyt!
Hei kaikki seuralaiset, eläkeläiset kuin lomalaisetkin, ilmoittaudu nyt mukaan!