Sysmän Suopellon satama "New Port" kehittyy ja palvelut paranevat. Ilolan satamakahvilan lisäksi on laitureita lisätty sekä uudessa satamassa on avattu polttoainejakelu veneilijöille.
Isomman luokan voitto tuli LPS:n Jari Saarolalle "Ostara"-veneellä, pienemmän luokan voitti myös LPS:ään kuuluva, mutta HeipS:n lipun alla purjehtiva "Heili" (Petri Ojala). Tulokset & pistetilanne.
Toukokuun viimeisenä viikonloppuna 25.–26.5. purjehdittiin perinteisesti Casseli Race, tänä vuonna suurempana kuin koskaan aikaisemmin! Kisoissa olivat ensimmäistä kertaa mukana Optimistijollat. Tuttuun tapaan Vesijärvellä kisasivat myös H-veneet, Viklat, Lightningit ja 505:t.
Casseli Race jatkuu huomenna
Veneilijän Vuosikirja 2013 on nyt saapunut LPS:n toimistolle. Käy noutamassa omasi vuoden 2013 veneilykauteen.
Toukokuun viimeisenä viikonloppuna 25.–26.5. järjestetään perinteisesti Casseli Race, tänä vuonna suurempana kuin koskaan aikaisemmin! Kisoissa ovat ensimmäistä kertaa mukana Optimistijollat. Tuttuun tapaan Vesijärvellä kisaavat myös H-veneet, Viklat, Lightningit ja 505:t.
Lahden Purjehdusseuran, Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n ja Lahden Järvipelastajien yhteistyössä järjestämä tapahtuma SailLahti tarjoaa mahdollisuuden lähes 700 koululaiselle tutustua purjehdukseen ja veneilyyn.
Ensimmäiset veneet laiturissa
Mittava koululaistapahtuma Myllysaaressa 20.-23.5.