EPR:n ensimmäinen osakilpailu Kelventeen Kierto lauantaina 18.6. Ykskoivussa.
Kesän ensimmäiset kilpailut neljän purjehdusluokan osalta purjehdittiin viikonlopun aikana Lahden Vesijärvellä.
Vuonna 1968 perustettu Pohjoismaiden johtaviin optikko-ketjuihin kuuluva Synsam sekä Pohjoismaiden suurin sisävesiregatta Päijännepurjehdus ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksen myötä kilpailun nimeksi tulee Synsam Päijännepurjehdus.
Kesällä 2011 tarjolla alkeis- ja jatkokurssi!
SPV:n toukokuun uutiskirjeessä on liiton kuulumisia, kilpailuinfoja, junioritoimintaa ja jäsenasiaa. Mukana myös muistutukset kesän suurtapahtumista, tulevista eskaadereista sekä koko perheen valtakunnallisista veneilytapahtumista. .
Katsasta veneesi! (17.5.2011)
Veneiden yhteiskatsastukset alkavat perjantaina 20.5.
Junioritoimikunta järjestää jollankaatoharjoitukset lauantaina 21.5. klo 17-19 Lahden Uimahallissa Svinhufvudinkatu 8.