Ulkoilu- ja retkeilyvälinekauppa Trekki järjestää Lahden Purjehdusseuran jäsenille Veneily- ja varusteillan torstaina 26.5. klo 18 alkaen Trekin Lahden myymälässä Hämeenkatu 15:ssä.
Vääksyn ja Kalkkisten kanavat avataan liikenteelle 6.5.2011.
Hae omasi seuran toimistolta, jos et ole saanut sitä kotiisi.
Lahden Purjehdusseuran junioritoimikunta esittelee juniori- ja nuorisotoimintaansa Lanun aukiolla 30.4.2011 kello 11.00 – 16.00.
Kevättiedote on postitettu niille jäsenille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta seuran rekisterissä. Muille on lähetetty sähköpostilla linkki, mistä pääsee lukemaan jäsenkirjeen.
Etelä-Päijänteen Jollakeskus ry:n perustava kokous pidettiin Vääksyssä 9.4. Mukana viisi seuraa: APS, TePS, HeiPS, HVS ja LPS.
Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n toimittama Purjehtijan Vuosikirja 2011 ilmestyy huhtikuun lopussa.
Uutiskirjeessä on mm. SPV:n toimitusjohtajan tervehdys, tärkeää asiaa aluejohtajista, jäseneduista, junioritoiminnasta ja paljon muuta.
Miten minusta tuli veneilijä -kyselyyn tuli 66 vastausta
Lahden Purjehdusseura hakee kahta kesäohjaajaa jollakoulujen ja kesäleirin toiminnan ohjaukseen.