Kirja saatavana LPS:n toimistosta 10 euron hintaan.
Uuden yhdistyneen liiton, Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n toiminta käynnistyi 1.1.2011. Liiton hallituksen puheenjohtaja on Juhani Kaskeala, ja helmikuun alussa uutena toimitusjohtajana aloitti Jussi Ojutkangas.
LPS:n perinteinen Talvigaala järjestettiin lauantaina 12.2.2011 Upseerikerholla Hennalassa. Katso kuvat kuvagalleriasta.
Pilssi postitetaan maanantaina 31.1.2011 yhdessä jäsenmaksulaskujen kanssa.
LPS:n tilatut ryhmäliput ovat saapuneet ja noudettavissa toimistosta arkisin klo 10 - 14 käteissuoritusta vastaan.
LPS:n perinteinen Talvigaala järjestetään lauantaina 12.2.2011 kello 19 Upseerikerholla Hennalassa.
Jari Pesonen toteutti pitkäaikaisen haaveensa ja matkasi Kuunari Helenan gastina Suomesta Ranskaan.
Tilaisuus on peruutettu.
Ryhmäliput on tilattu.
Ida Voutilainen repäisi 2010 Laser 4.7 Eurocup sarjan naisten ja alle 18 vuotiaiden tyttöjen ensimmäisen sijan