Kaamoksen kaatajaiset, venemessut ym
LPS:n toimiston joululoma on ohi ja toimisto on avoinna normaalisti ma-pe klo 10-14.
Uudenvuoden risteily Ykskoivuun 1.1.2011 on siirretty vuodella eteenpäin jäätilanteen (n. 30 cm) vuoksi.
Uutiskirje 5/2010 avautuu pdf:nä oheisesta linkistä.
Amiraali Juhani Kaskeala yhdistyneen liiton johtoon, varapuheenjohtajaksi Hannu Salo (LPS)
Seuran syyskokous pidettiin 23.11.2010 Upseerikerholla. Kokousaineistoa luettavissa.
Päijännepurjehduksen pohjoinen tukikohta on jatkossa Jyväskylän Korpilahdella. Aiemmin pohjoispiste on ollut Jyväskylän Säynätsalossa vuodesta 1975. Eteläinen tukikohta säilyy edelleen Padasjoella.
Onko veneesi poistettavien luettelossa? Luettelot niistä rekisteritunnuksista, joita ei ollut tarkistettu ennen 1.10.2010, löytyvät maistraatin Vesikulkuneuvorekisteri -osiosta.
Suomen Veneilyliiton Nuorisotoimikunta valitsi Lahden Purjehdusseuran Vuoden 2010 Nuorisotoiminnan Seuraksi.