Ranskan Hourtinissa purjehdittiin lauantaina päätökseen Laser 4.7-luokan nuorten Euroopan-mestaruuskilpailut. Viimeistä edellisenä päivänä mitalivauhdissa ollut LPS:n Ida Voutilainen oli lopulta kilpailun neljäs.
Ranskan Hourtinissa purjehditaan parasta aikaa Laser 4.7-luokan nuorten Euroopan-mestaruuksista.
Puuveneregatta ja Myllysaaren paviljongin 100-vuotisjuhlat elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tule mukaan juhlimaan ja tapaamaan tuttuja
Lahden Purjehdusseuran Vili Piltti ja Kasimir Piltti purjehtivat Suomen poikien optimistijollajoukkueessa, joka sijoittui toiseksi PM-kisojen joukkuepurjehduksessa.
LPS:läisille LYS-kisan 2. sija sekä 3 luokkavoittoa!
Lehdistötiedotteet & Kilpailupäällikön haastattelu
Mukana myös Naumin Regatan tulokset. SPL:n sivuillakin juttua Naumista.
Lauantaina 17.7. käyty Päijänteen Mestaruuskilpailujen matkapurjehdusosuus PP oli samalla EPR:n kolmas osakilpailu.
75. Juhlasoppaa nautittiin Ykskoivussa helteisissä olosuhteissa.
HeiPS:njärjestämä Etelä-Päijänteen Ranking-sarjan 2. osakilpailu käytiin viime lauantaina 3.7.