Linkki Idan ja Pierren verkkosivuille löytyy myös Kilpailutoiminta -osiosta.
Ilmoittautuminen on käynnissä.
H-veneiden Suomen mestaruuskilpailut huipentuivat Helsingissä sunnuntaina kotkalais-lahtelaisen venekunnan upeaan voittoon.
Etelä-Päijänteen Ranking-kisan (EPR) ensimmäinen osakilpailu, LPS:n järjestämä Kelventeen Kierto käytiin viime lauantaina (19.6.). Kilpailupäällikkönä toimi Teemu Kallio.
Meriturva järjestää suosittuja veneilijän pelastautumiskursseja pelastautumisyksikössä Lohjalla myös syksyllä.
JOLLAKOULUUN! (15.6.2010)
LPS:n kesän jollakursseilla vielä tilaa! Seuraava kurssi alkaa maanantaina 21.6.
Lahden radion juttu Jollakoulusta Myllysaaresta
Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry palkitsi maanantaina 24.5. vuoden 2009 menestyneitä urheilijoita, jakoi tunnustuksia sekä julkisti seuratukia. Lahden Purjehdusseura ry vastaanotti sekä tunnustuksen vuoden työllistäjäseurana että kehittämistuen lasten ja nuorten seuratoimintaan.
Casseli Racen sunnuntain lähdöt purjehdittiin haastavissa tuulioloissa