Junioreiden joukkue-SM-kisat pidettiin viikonloppuna Turussa.
Uusi Pilssi (16.9.2008)
Pilssi 3/2008 on ilmestynyt.
Syksyn veneilykurssit alkavat
LPS:n Elmeri Piltti voitti kultaa optimistijollien SM-kilpailuissa.
Lahden Purjehdusseuraa edustava Pierre Collura saavutti kunniakkaan 30. sijan Pekingin olympiapurjehdusten Laser-luokassa. Onnittelumme hienosta suorituksesta!!!
Lahden Purjehdusseuran lipun alla purjehtivien veneiden lisäksi oli mukana muitakin LPS:n jäseniä.
LPS:n Festivo (Jari Leinonen, Janne Heikkilä, Pekka Honkavaara) saavuttivat komeasti 4. sijan lauantaina päättyneissä H-veneiden MM-kisoissa.
36. Päijännepurjehdus kilpailtiin 18. – 20.7.2008. Kisaan osallistui 149 venettä, joista 134 pääsi maaliin.
Tukikohtatarrat (11.7.2008)
Purjehdusohjelman 2008 postituksesta unohtuneita tukikohtatarroja saatavana seuran toimistosta sekä Lasse Sammalkorvelta. Tukikohtatarraan oikeutettuja ovat tukikohtamaksun maksaneet.
Juhannus vietetty, perinteinen Naumin jollaleiri lähestyy. Varaa paikkasi ajoissa, leirille mahtuu n. 50 nopeinta