Lista päivitetty 8.1.2009.
Seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin 26.11.2007 Upseerikerholla. Läsnä oli 33 seuran jäsentä. Seuran kommodoriksi valittiin vuodeksi 2008 Pasi Heikkilä.
Lahtelaiset optipurjehtijoiden hyvä vire jatkui vielä Ruotsissa kansainvälisessä KSSS Olympiska Regatassa
Tuusulanjärven perinteisesti haastavissa olosuhteissa ratkottiin optimistijollien joukkuemestaruuden kohtalo syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Kirkkaimmann mitalin vei lahtelaisten joukke, jossa purjehti Piltin perheen kolmikko Vili, Elmeri, Kasimir sekä Ida Voutilainen. Toiseksi purjehti ESF:n ja kolmanneksi TPS:n kakkosjoukkue.
Seuran sääntömääräinen syyskokous 26.11.2007 klo 19.00 Upseerikerholla.
OPTIRANKING (28.9.2007)
PURJEHDUSKAUSI 2007 Kansallisen rankingsarjan viimeinen osakilpailu käytiin Lappeenrannassa 15.-16.9.2007. Lahtelaiset optipurjehtijat puolustivat asemiaan kauden 7. osakilpailussa ja varmistivat Lahteen rankingsarjan kärkipaikat.
Upean viikonlopun jälkeen on hyvä tarkastella kaikkien luokkien tuloksia. Lahden Purjehdusseura kiittää kaikkia kilpailijoita sekä huoltajia hienosta tunnelmasta kisoissa.
Team Festivon miehistö Jari Leinonen, Janne Heikkilä ja Pekka Honkavaara sijoittuivat 5. H-veneiden MM-kisoissa Sveitsissä. Menestys jatkui Näsijärvellä olleissa valtakunnallisessa ranking-kisassa sijoituksen ollessa 2. Onnittelut!
Kisaorganisaation palaveri ma 20.8.2007 klo 18 Myllysaaressa. Ilmoittaudu mukaan!
35. Päijännepurjehdus päättyi sunnuntaina 22.7. aurinkoisissa tunnelmissa Jyväskylän Juurikassa niin sään kuin osanottajienkin suhteen.