H-veneiden Suomen Mestaruus LPS:n Jari Leinoselle, Janne Heikkilälle ja Pekka Honkavaaralle.
Lahden Purjehdusseuraa edustava Albin Express Team Nykykeittiö MeXpress- veneellään voitti menneenä viikonloppuna Espoon vesillä purjehditut Albin Express luokan Suomen Mestaruus kilpailut. Kilpailuun osallistui 24 venekuntaa.
Optimistijollien SM-kisat pidettiin Vaasassa 18.-20.8.2006. Toiseksi sijoittu LPS:n Elmeri Piltti, joka samalla oli alle 12-vuotiaiden Suomen mestari.
Lahden Purjehdusseuran Elmeri Piltti purjehti parhaaksi suomalaiseksi pojaksi Hollannissa Optareiden Euroopan mestaruuskisoissa.
Lahden Purjehdusseuraa edustava Ida Voutilainen purjehti parhaaksi suomalaiseksi tytöksi optimistijollien PM-kisoissa Turussa.
Leirillä purjehti ja touhusi 31 innokasta ja aktiivista jollailijaa sekä kahdeksan ohjaajaa neljän päivän ajan.
34. Päijännepurjehdus purjehdittiin 22.-23.7.2006 Säynätsalosta Padasjoelle. Tasoituksin käytävän LYS-kilpailun Tallukka-jahdin ja samalla H-veneluokan voitti LPS:n Janne Heikkilän Banzay.
Lahden Purjehdusseuran kevytvenepurjehtijoista kolme lähtee edustamaan Suomea kesän arvokilpailuihin.
Kaksi seuramme vanhempaa jollaa on sijoitettu Ykskoivuun. Jollien parkkipaikka on vanhan saunan kupeessa ja muut välineet Majassa. Jollat ovat kaikkien tukikohtamaksun maksaneiden vapaassa käytössä edellyttäen tietysti käyttöohjeiden noudattamista. Ohjeet löytyvät paikan päältä sekä täältä.