Toimisto suljettu Tuijan kesäloman ajan 26.6.-7.7. välisen ajan. Muutoin avoinna kesäaikana maanantaisin klo 12-18 ja ti-pe klo 11-15.
Keskiviikkona 7.6 Vesijärvellä purjehti 10 venettä kevyessä iltatuulessa parin tunnin ajan. Ensi keskiviikoksi on tilauksessa edes vähän tuulta, joten radalla tavataan! Lisätiedot - "Kilpailutoiminta"
Perinteinen kauden aloituskilpailu Casseli Race järjestettiin 27.-28.5.06 Mukana oli 5 venekuntaa.
mukaan Lahden Purjehdusseuran keskiviikko tapahtumiin.
KIITOKSIA kaikille talkoolaisille torstain 25.5 onnistumisesta! Hieno homma jälleen! Uusia purjehtijoita kävi kiitettävissä määrin tutustumassa toimintaamme, jollat kiiltelevät puhtaina ja varusteet muutenkin kesä kunnossa talven jälkeen! Kiitos kaikille mukana olleille!!
Järjestelyorganisaatio hakee lisää jäseniä vaativiin tehtäviin. Lahden Purjehdusseura ja Jyväskylän Veneseura ovat jo vuosi järjestäneet yhdessä koko tapahtuman. Tule mukaan hyvään porukkaan!
Seura analyysi (6.3.2006)
Viime syksynä LPS:n jäsenillä oli mahdollisuus sekä arvioida seuramme tilaa ja tunnelmaa tällä hetkellä, että seuramme tulevaisuutta lähivuosina. Ohessa kannanottoja ja mielipiteitä asiasta.
Junnupäivä! (15.2.2006)
Talvinen junioritapaaminen sai huikean suosion 4.2.2006! Keilailimme, söimme hyvin ja jollailimme Lahden Uimahallissa!
LPS:n syyskokous pidettiin 28.11. Upseerikerholla. Seuran kommodorina jatkaa Heikki Rajala.
Budjettiesitys 2006 (22.11.2005)
Budjettiesitys vuodelle 2006. Esitys käsiteltiin ja hyväksyttiin syyskokouksessa 28.11.2005