Saunaprojektin rahoitusta varten LPS on ottanut 60.000 euron lainan. Saunan rakentamista ja lainan lyhentämistä varten on Hökän saunarahaston on kertynyt tähän mennessä 7071 euroa seuran jäseniltä, sekä 5000€ yrityksiltä. Avustuksen ovat suorittaneet seuraavat jäsenet ja yritykset:
Reijo Tsutsunen miehistöineen pääsi tuli maaliin 9.12.04 ollen 50. vene maalissa, 21.12.04 julkaistuissa yhteistuloksissa sijoitus oli ....
Lahden Purjehdusseura ry on tehnyt 21.5.2004 yhteishankintasopimuksen Zoom8-kevytveneitä markkinoivan yhtiön Oy Aerodynamics Ab kanssa.
Myllysaaren ravintola on saanut uuden yrittäjän. Ravintoloitsijana toimii 1.5.2004 alkaen Etelä-Suomen Juhlapalvelut, Virpi Kesonen ja Ilkka Koskinen
Lahden purjehdusseura ry panostaa lasten- ja nuorten purjehdusharrastuksen kasvuun tulevana kesänä. Yhtenä kynnyksenä purjehdusharrastuksen aloittamiselle tai jatkumiselle on oman veneen hankinta.
LPS on uudistanut nettisivunsa. Jatkossa Tuija toimistolta ja eri toimikunnat voivat itse päivittää sivuja, tämä tarkoittaa että sivuja päivitetään tiiviisti
Naistoimikunta on hankkinut myyntiin Fleece-puseroita ja T-paitoja Lisäksi Vanhoja Päijänteen karttoja