Pekka Jaakkola LPS:n peräsimeen

28.11.2011

Pekka Jaakkola, LPS:n uusi kommodori

LPS:n syyskokous valitsi Pekka Jaakkolan seuran kommodoriksi seuraavaksi 2-vuotiskaudeksi. 13 vuotta kommodorina toiminut Pasi Heikkilä nimitettiin LPS:n kunniajäseneksi

LPS:n varsinainen syyskokous keräsi sunnuntai-illasta ja vesisateesta huolimatta Upseerikerholle lähes 40 seuran jäsentä.

13 vuotta seuraa luotsannut Pasi Heikkilä luopui kommodorin tehtävästä ja hänen tilalleen valittiin Pekka Jaakkola.

Uusina jäseninä seuran hallitukseen valittiin Juha Lehtinen (kilpailutoimikunnan puheenjhtaja) ja Hannu Salo, joka tulee vastaamaan mm. Optimistijollien EM-kisojen 2013 hakuprosessista ja kisojen käytännön järjestelyistä.

Muut hallituksen jäsenet v. 2012 ovat Pasi Heikkilä (taloustoimikunta), Soili Hirvonen (tiedotustoimikunta), Sami Kallio (katsastustoimikunta), Petri Korteniemi (juniori- ja nuorisotoimikunta), Sakari Oinonen (kiinteistötoimikunta) ja Soili Viitaniemi (naistoimikunta).

Kokous päätti säilyttää jäsen-, liittymis- ja tukikohtamaksut ennallaan.

Syyskokous nimitti Pasi Heikkilän LPS:n kunniajäseneksi.

Kokousaineisto löytyy  täältä.