Näin alkuun!

Milloin purjehduksen voi aloittaa?

• 6-7 -vuoden iässä
  • uimataidosta on hyötyä, jotta lapsi on sinut veden kanssa eikä pelkää sitä

Kuinka voin aloittaa?

• purjehduskoulussa oppii nopeasti purjehduksen perusteet intensiivikurssin muodossa
  • tulemalla rohkeasti viikkoharjoituksiin mukaan! Tutustumiskerta on aina ilmainen ja ohjaajamme auttavat helposti alkuun

Minkälainen varustuksen tulisi olla?

• reipas asenne ja iloinen mieli
  • varustus liikunnallinen ja sään kestävä
  • auringolta suojaava hattu, aurinkolasit ja vahva suojavoide
  • seuralta saa pelastusliivit, jollan ja muut tarvittavat välineet

Harrastuksen edetessä purjehtija voi hankkia omat painonmukaiset veneilyliivit. Suomen olosuhteissa keväisin ja syksyisin tarvitaan myös kuivapukua, tai peittävää märkäpukua. Kesällä pärjää hyvin ilmankin. Kuiva- ja märkäpukuja kannattaa kysellä käytettynä seuran muilta jäseniltä.

Mitä harrastus maksaa?

• Alkeisryhmän koko kauden viikkoharjoitukset 150€ (v. 2018). Hinta sisältää opetuksen lisäksi purjehdusvakuutuksen, pelastusliivit sekä jollan.
  • Neljän aamu- tai iltapäivän purjehduskoulu 100€ (2018). Hinta sisältää opetuksen lisäksi purjedusvakuutuksen, diplomin sekä 2 viikkoharjoitukset. Seuran jäsenet ja sisarukset saavat -20€ alennuksen.
  • Varusteita hankkiessa kannattaa kysellä käytettyjä seuralaisilta ja nettikirppareilta

Vanhempia tarvitaan!

• pikku purjehtijat  ja ohjaajat tarvitsevat apuvoimia jollan käsittelyssä rannalla
  • toiminnan kehittämiseen ja hoitamiseen (junioritoimikunta)
  • Seuran harjoituskilpailut (Junnu-GP) järjestetään talkooporukalla

Ilmoittaudu ja varmista paikkasi kesän hauskimman harrastuksen parissa!