Myllysaaren Venepaikat

Vierasvenepaikat

Myllysaaressa on peräpoijuilla varustettuja vierasvenepaikkoja vieraslaiturissa. Saaressa ei ole vierasveneille tarkoitettuja palveluja eikä jätehuoltoa.

Myllysaaressa yöpyvien vierasveneiden toivotaan ilmoittavan vierailustaan LPS:n toimistoon puh. 0440 698450.

Venepaikat

Myllysaaresta voi vuokrata venepaikkoja soutu-, purje- sekä moottoriveneille. Venepaikat tulee vahvistaa toimistoon huhtikuun loppuun mennessä. Venepaikkamaksut laskutetaan toukokuun aikana.

Venepaikan (ei koske soutuveneitä) vuokranneet jäsenet hoitavat Myllysaaren yövartioinnin noin 16.8.–15.10. Asiasta tulee tarkempaa tietoa kirjeitse, jossa myös tiedotetaan arvotut vartiointivuorot.

Myllysaaren venepaikat

Tällä lomakkeelle voit kysellä vapaita venepaikkoja, varata venepaikan Myllysaaresta tai irtisanoa venepaikkasi. Myllysaaren venepaikat ovat ensisijaisesti Lahden Purjehdusseuran jäsenten käytössä, mutta vapaiksi jääneitä paikkoja voidaan vuokrata myös seuran ulkopuolisille.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.