Vesi & Veneily -lehti

Vesi & Veneily on Lahden Purjehdusseuran tyylikäs aikakauslehtimäinen julkaisu. Tämä visuaalisesti inspiroiva ja sisällöllisesti vesi-elämää henkivä julkaisu on kymmenen vuoden aikana noussut monelle yritykselle markkinointivälineeksi, joka tavoittaa suuren määrän lukijoita vapusta pitkälle syksyyn.

Lehti jaetaan kotitalousjakeluna Lahdessa mm. Jalkaranta, Ankkuri, Ruoriniemi, Mukkula, Kilpiäinen, keskustan alueella ja Anttilanmäellä. Lisäksi Hollolassa mm. Kukkilassa, kirkolla, Salpakankaalla ja Paimelassa.

Merkittäviä telinejakelupisteitä löytyy Lahdesta (satamat, Sibeliustalo, matkailutoimisto, linja- ja rautatieasemat) sekä ympäristökunnista, kuten Messilä ja Nastola sekä Padasjoen, Heinolan, Sysmän ja Kuhmoisten satamista.

Lue verkkoversio!

Vesi & Veneily vuoden viestintäteko 2014

Päijät-Hämeen liikunta ja Urheilu ry palkitsi Lahden Purjehdusseuran Vesi & Veneily-julkaisun vuoden viestintätekona.

"Lahden Purjehdusseura on jo yli kymmenen vuoden ajan toimittanut lahtelaisille ja ympäristöpaikkakuntalaisille laadukkaasti ja ammattimaisesti toteutettua Vesi&Veneily –lehteä. Lehti tarjoaa Vesijärvi-Päijänteen rantojen asukkaille sekä vesilläliikkujille ajankohtaista tietoa veneilystä ja veneilyturvallisuudesta sekä vinkkejä liittyä mukaan vesilläliikkujien laajaan joukkoon. Lehden levikki on peräti 26 000 kappaletta. Tämä on erittäin hieno saavutus keskikokoisen seuran toimittamalle julkaisulle. Lehdestä julkaistaan myös sähköistä versiota. Vuoden 2014 lehdessä käsiteltiin laajasti Vesijärveä alueellisen vetovoiman näkökulmasta sekä laajana lahtelaisten vapaa-ajanharrastamisen mahdollisuutena. Lahden Purjehdusseura vastaa kokonaisuudessaan lehden toimituksesta. Lehti on ollut myös merkittävä seuratoiminnan tulonlähde."